Челси победи Малмьо с 2:1 в първа среща от 1/16-финалите

...
Челси победи Малмьо с 2:1 в първа среща от 1/16-финалите
Коментари Харесай

Челси с крехка преднина срещу Малмьо, вижте всички резултати от Лига Европа

Челси победи Малмьо с 2:1 в първа среща от 1/16-финалите на Лига Европа. Головете за лондончани на стадион " Сведбанк " бяха дело на Рос Баркли през първото полувреме и Оливие Жиру след почивката.
 Мениджърът на Челси беснее след мъчителната загуба от Арсенал
Попадението на французина бе същинска приятност за ценителите на футбола. Нападателят се разписа след техничен удар с петичка, откакто преди този момент съотборниците му сътвориха неповторима офанзива. Почетното попадение за домакините вкара Андерс Кристиансен малко преди края на мача.

Като цяло срещата предложи доста здрав и атрактивен футбол. Малмьо стартира свирепо мача, само че не съумя да вкара и това се оказа решаващо в последна сметка.

В различен забавен мач довечера Валенсия се наложи над Селтик с 2:0 като посетител. Денис Черишев откри резултата в 42-ата минута, а през втората част асистира на Рубен Собрино, който оформи крайния резултат.

Първите две рискове в мача бяха пред вратата на шотландците, само че Даниел Вас ги пропусна. В 42-ата минута Макгрегър загуби топката. Парехо подаде към Собрино, а той откри Черишев, който на празна врата откри резултата.

В началото на второто полувреме " прилепите " стигнаха до втори гол. Този път Черишев и Собрино си размениха функциите, като руснакът центрира за нападателя, който засече топката в мрежата.

Малко по-късно Бейн избави рисков удар на Пичини. До края на мача Селтик можеше да върне най-малко един гол, само че Уеа и Едуар не съумяха да се разпишат.

По-рано БАТЕ Борисов пък шокира неприятно Арсенал на собствен терен и реализира изненадваща победа с 1:0. Единственото попадение падна в последните секунди на първото полувреме и бе дело на Драгун, който осъществя с глава от близка отдалеченост.

Така на процедура беларусите имат преимущество преди реванша сред двата отбора, който е след броени дни в британската столица Лондон.

Ето и всички резултати от Лига Европа довечера:



Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР