Челси отговори, след като техните играчи бяха критикувани, че са

...
Челси отговори, след като техните играчи бяха критикувани, че са
Коментари Харесай

Челси отговори, след като играчи се разгневиха, че са оставили талисмана сам преди загубата на Ливърпул

Челси отговори, откакто техните играчи бяха подложени на критика, че са оставили млад амулет самичък преди мача против Ливърпул в сряда.

В клип, който стана вирусен в обществените медии, се вижда по какъв начин талисманът стои самичък покрай централния кръг, до момента в който играчите на Челси се отдалечават и си дават пет, до момента в който звучи химнът на Ливърпул „ You'll Never Walk Alone “ звучи към Анфийлд.

Младежът се огледа леко заинтригуван, преди в последна сметка да реши да избяга от терена, а играчите бяха подложени на критика, че не се грижат за талисмана. „ Кой би трябвало да се грижи за това дете? Хайде, това е огромният им ден на открито. Какъв позор “, написа някогашният полузащитник на Челси Крейг Бърли.

" Невероятно!! Горкото момче е изгубено ненапълно като тима, който поддържа!! " добави легендата на Ливърпул Джон Олдридж. Челси обаче упорства, че играчите не са отговорни, като Telegraph оповестява, че сините считат, че Ливърпул в действителност е виновен за грижата за талисмана.

В отчета се показва, че всеки клуб от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР