Челси официално има нов собственик. От “Стамфорд Бридж” потвърдиха, че

...
Челси официално има нов собственик. От “Стамфорд Бридж” потвърдиха, че
Коментари Харесай

Официално: Челси започва нова ера

Челси публично има нов притежател. От “Стамфорд Бридж” потвърдиха, че притежател на клуба става консорциум, отпред с американеца Тод Боели.

Още през предходната седмица договорката на стойност към 5 милиарда евро бе утвърдена от управлението на британската Висша лига и държавното управление на Обединеното кралство.

Както е известно, някогашният притежател - Роман Абрамович, чиито активи в страната са замразени, няма да вземе нищо от тази продажба, откакто съветският олигарх съобщи ръководството на клуба на Благотворителната фондация Челси след началото на войната в Украйна.

„ За нас е чест да сме новите пазители на футболен клуб Челси “, сподели Боели.

„ Всички сме въвлечени на 100% – всяка минута от всеки мач. Нашата визия като притежатели е ясна: желаеме да накараме почитателите да се гордеят. Наред с нашия ангажимент да развиваме младежкия тим и да придобием най-хубавите гении, нашият проект за деяние е да влагаме в клуба в дълготраен проект и да надграждаме забележителната история на триумфа на Челси. Аз персонално желая да благодаря на министрите и чиновниците в Британското държавно управление и Висшата лига за цялата им работа ", добави новият притежател на "сините ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР