Челси обмисля да предложи интересна размяна на Манчестър Юнайтед. Calciomercato“

...
Челси обмисля да предложи интересна размяна на Манчестър Юнайтед. Calciomercato“
Коментари Харесай

Челси иска да размени Пулишич и Санчо с Манчестър Юнайтед

Челси обмисля да предложи забавна замяна на Манчестър Юнайтед. „ Calciomercato “ твърди, че „ сините “ желаят да привлекат Джейдън Санчо, като са подготвени да пуснат на „ Олд Трафорд “ Кристиан Пулишич, който продължава да бъде свързван с „ алените дяволи “.

Санчо продължава да не съумява да се наложи в Юнайтед, откогато беше притеглен от Борусия Дортмунд през юли 2021-а година, а лондончани са подготвени да го избавят от кошмарния му престой при „ алените дяволи “, като му предложат ново начало в родния му град под управлението на Греъм Потър.

„ Calciomercato “ оповестява, че от Челси мощно се интересуват от опцията да вземат Санчо и са подготвени да се разделят с Пулишич за тази цел. Собственикът на „ сините “ – Тод Боули, желае да освободи американския национал, а „ алените дяволи “ се интересуваха от него още през лятото.

Изданието твърди, че Ювентус са главния претендент за Пулишич, а сходен трансфер може да стане факт след резултата на доминото. Твърди се, че проектът на Юнайтед е да вземе звездата на ПСВ Айндховен Коди Гакпо и по този метод ще разчисти пътя на Санчо да премине в Челси, а американския национал ще се насочи към Торино.

Санчо е съдействал единствено с осем гола и четири асистенции в 52 мача за Юнайтед, само че е решен да възроди кариерата си под управлението на Ерик загар Хаг. 22-годишният футболист не пътува до Испания за лагера на „ алените дяволи “, като избра да продължи по самостоятелна стратегия, с цел да се приготви за завръщането на клубния футбол в края на този месец, откакто не попадна в състава на Англия за Световното състезание в Катар. Приоритетът на Тен Хаг за януари ще бъде привличането на атакуващ футболист след напускането на Кристиано Роналдо предишния месец.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР