Челси не успя да победи Шарлът ФК във втората си

...
Челси не успя да победи Шарлът ФК във втората си
Коментари Харесай

Американци препънаха Челси на дузпи

Челси не съумя да победи Шарлът ФК във втората си лятна контрола в Съединени американски щати.
След като в постоянното време резултатът беше 1:1, двата отбора дефинираха крайния победител с осъществяване на наказателни удари. Тогава американският отбор ликува с 5:3 точни изстрела от бялата точка.

Срещата стартира с към час забавяне поради гръмотевична стихия край стадион " Банк ъф Америка ".

Неофициален дебют за Челси направи едно от новите попълнения Рахийм Стърлинг. Друг любопитен факт от този мач бе наличието на Кристиян Кахлина. Бившият вратар на Лудогорец пази за Шарлът през първите 45 минути и съумя да избави всичко каквото можа.

Хърватският пазач беше беззащитен само в 30-ата минута, когато Кристиан Пулишич порази задачата. Тогава удар на Миши Батшуай се отби от бранител и попадна в американеца, който стреля във вратата за 0:1.

Англичаните към този момент се виждаха като спечелили, само че в добавеното време на мача обаче домакините получиха дузпа за игра с ръка на Трево Чалоба, а Даниел Риос осъществя 11-метровия углавен удар за 1:1.

След това двата отбора дефинираха спечелилия след осъществяване на дузпи. Играчите на Шърлът осъществиха и петте си удара от бялата точка, до момента в който Конър Галъхър пропусна третата дузпа за „ сините “ и по този начин успеха отиде на сметката на американския отбор.

Следващата инспекция на Челси ще бъде против огромния лондонски противник Арсенал на 24 юли.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР