Челси надви у дома сензацията в турнира Славия (Прага) с

...
Челси надви у дома сензацията в турнира Славия (Прага) с
Коментари Харесай

Челси е на полуфинал, но потрепери

Челси надделя вкъщи сензацията в шампионата Славия (Прага) с 4:3 в реванша им от четвъртфиналите на Лига Европа. "Сините " завоюваха с 1:0 първата среща в чешката столица и с общ резултат 5:3 се класираха за полуфиналите в шампионата.

И четирите попадения за домакините бяха осъществени още през първата част, приключила при резултат 4:1, а след нея гостите се пробваха да върнат интригата с два бързи гола, само че по този начин и не стигнаха до изравнителен.

„ Сините “ подвигнаха на крайници почитателите на „ Стамфорд Бридж “ още първоначално с гол на Педро (5) след пас на Оливие Жиру и прехвърлящ удар. Пет минути по-късно гостите си вкараха автогол посредством Симон Дели, в който топката се удари след шут на Педро, асистирал малко по-късно на Жиру (17) за 3:0. Това бе десети гол за френския нападател в шампионата този сезон.

Славия върна едно попадение с помощта на капитана си Томас Сучек (25) след центриране от корнер на Петер Шевчик, само че още при идната си офанзива домакините възвърнаха задатъка си от три гола, а прецизен още веднъж бе Педро (27) с втория гол в мача след добавка.

След почивката Петер Шевчик (51, 54) вкара бързи две попадения след асистенции на Сучек, само че до края на срещата чешкият отбор не съумя да изравни резултата и загуби от Челси и в реванша.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР