Челси може и да се впусне в трансферния период този

...
Челси може и да се впусне в трансферния период този
Коментари Харесай

Челси може и да се активизира на трансферния пазар

Челси може и да се впусне в трансферния интервал този месец, защото някои съществени играчи за отвън сметките на мениджъра Томас Тухел поради дълготрайни травми, разгласи самият той през днешния ден.

Левият защитник Бен Чилуел наподобява, че ще пропусне всички мачове до края на сезона, откакто се подложи на интервенция на коляното предишния месец. Друг бранител - Трево Чалоба, и десният бек Рийс Джеймс за момента са отвън сметките на треньора, защото имат мускулни разтежения на бедрото.

" Обсъждаме и водим договаряния с хората от щаба, с Борда, със скаутите. Проверяваме опциите, както постоянно сме правили и постоянно бихме създали като клуб, какъвто е Челси. След като прегледаме дълготрайните си травми, ние се насочваме към пазарните варианти. Не сме под огромен напън, само че в случай че взимаме нови играчи, би трябвало да вземем такива, които могат да оказват помощ за повишение на равнището в тима ", съобщи Тухел преди мача с намиращия се в петото равнище на футбола в Англия Честърфийлд.
 Томас Тухел: Неприятната преживелица с Лукаку е към този момент в предишното
Томас Тухел: Неприятната преживелица с Лукаку е към този момент в предишното

Таранът стартира като титуляр за първи път след скандалното му интервю
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР