Челси изненада неприятно привържениците си и загуби на собствен терен

...
Челси изненада неприятно привържениците си и загуби на собствен терен
Коментари Харесай

Лестър стъписа Челси на Стамфорд Бридж, гол на Варди донесе победата на лисиците

Челси изненада неприятно последователите си и загуби на личен терен от състава на Лестър.

Двубоят сред двата отбора от 18-ия кръг на британската Висша лига приключи при резултат 0:1. Автор на единственото попадение в мача стана Джейми Варди, разписал се през вторите 45 минути.

Челси е на 4-ото място във краткотрайното класиране с 37 точки, като изостава на два пункта от третия Тотнъм. " Сините " от Лондон са с еднакъв актив с отбора на Арсенал, тъй че ще останат в Топ 4, макар провалянето си.

 Снимка 396934
Източник:

В предишния кръг футболистите на мениджъра Маурицио Сари надиграха Брайтън с 2:1 като посетители, а в средата на седмицата победиха Борнемут с 1:0 в шампионата за Купата на Лигата и се класираха на 1/2-финалите, където ще срещнат Тотнъм. Днес обаче те нямаха шанс.

 Снимка 396936
Източник:

В последния си домашен мач във Висшата лига, Челси изигра доста мощен дуел и победи Манчестър Сити с 2:0. Лондончани бяха в серия от четири следващи победи вкъщи във всички шампионати. Тази вечер тази тяхна поредност бе прекратена.

През първата част на мача само неналичието на шанс попречи на футболистите на Челси да се доберат до крайния триумф, като в края на полувремето изстрел на Азар срещна напречната греда на вратата, защитавана от Шмайхел.

 Снимка 396935
Източник:

През втората част на дуела обаче " лисиците " се активизираха, заложиха на бързи контраатаки и не сгрешиха.

Единственото попадение в срещата бе осъществено от Джейми Варди единствено 6 минути след паузата, като голаджията се оказа в чиста позиция в полето на Челси и с невъзмутим, компактен изстрел не остави шансове на съперниковия пазач, като не му разреши даже да помръдне от позицията си.

 Снимка 396938
Източник:

Пет минути преди края Жиру можеше да изравни, само че опитът му за акробатично осъществяване в полето на съперника не беше сполучлив.

 Давид Луис: Можем да спечелим купата
Давид Луис: Можем да спечелим купата

" Не ми е първият сезон тук, тъй че знам, че всичко е допустимо "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР