Челси иска да спечели Купата на Англия и да си

...
Челси иска да спечели Купата на Англия и да си
Коментари Харесай

Челси има две цели до края на сезона

Челси желае да завоюва Купата на Англия и да си обезпечи място в топ 4 във висшата лига, като целите са подредени еднообразно значими за клуба, съобщи мениджърът на клуба Антонио Конте. Треньорът направи това изказване преди неделния четвъртфинал за националната купа против Лестър.
" Сините " от Лондон отпаднаха от Барселона в Шампионската лига и да вземат националната купа е единствената им опция за трофей през сезона. Място в топ 4 пък ще им подсигурява присъединяване в Шампионската лига и следващата година. В момента тимът е на 5-о място с осем оставащи кръга.

" Ние би трябвало да реализираме тези две цели, тъй като това може да направи нашият сезон не толкоз неприятен. Всеки трофей е значим за нас, а и Купата на Англия не е всеки. Сега сме изправени на пътя на Купата на Англия. Четвъртфиналът е просто един от стадиите преди мача на Уембли. Смятам, че би трябвало да сме подготвени, тъй като борбата ще бъде до края и в двете съревнования ", добави мениджърът.

Той беше запитан дали не е време Тибо Куртоа да седне на пейката, откакто направи не изключително добър мач против Барселона. " Имаме двама вратари - Тибо Куртоа и Уили Кабайеро. Който покаже по-добра форма в тренировките до мача с Лестър, той ще пази. Ние желаеме да стигнем до идващия кръг, тъй че вратарят е значим ", сподели с усмивка Конте.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР