Челси и Манчестър Юнайтед играят при в едно от големите

...
Челси и Манчестър Юнайтед играят при в едно от големите
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Челси 0:0 Манчестър Юнайтед, без опасности до момента

Челси и Манчестър Юнайтед играят при в едно от огромните дербита на британския футбол. Срещата от 13-ия кръг на Висшата лига на стадион „ Стамфорд Бридж “ може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата. На уеб страницата ще проследим всичко най-интересно от конфликта.

Двата отбора са съседи в класирането. Отборът на Греъм Потър, който позволи първа неверна стъпка под негово управление в шампионата по-рано тази седмица при нулевото тъждество с Брентфорд, е четвърти с 20 точки.

„ Червените дяволи “ пък са позиция по-надолу и с точка по-малко. Това ще е втори следващ тежък противник за възпитаниците на Ерик загар Хаг, които надвиха над Тотнъм с 2:0 през седмицата. Нидерландецът пък извади от състава звездата Кристиано Роналдо, който отхвърли да влезе в игра против " шпорите " и напусна мача преди края му.

/ /

Срещата започва в умерено движение, като и двата отбора не предприемаха непотребни опасности.

Първата по-интересна обстановка пристигна в деветата минута, когато Люк Шоу получи отляво, проби към наказателното и шутира през краката на Трево Чалоба към далечния ъгъл, само че настрана от лявата греда на Кепа Арисабалага.

В 13-ата минута Бруно Фернандеш получи пред дъгата на наказателното поле и комбинира с Антони, който стреля технично към вратата, само че Кепа се намеси и мазета удара в долния си десен ъгъл в корнер.

LIVE |

Висша лига, 13-и кръг

Стартови сформира на двата тима:

The Chelsea team!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР