Челси и Атлетико Мадрид играяъ при резултат 1:0 в мач-реванш

...
Челси и Атлетико Мадрид играяъ при резултат 1:0 в мач-реванш
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Челси - Атлетико Мадрид 1:0, гостите останаха с 10

Челси и Атлетико Мадрид играяъ при резултат 1:0 в мач-реванш от осминафиналната фаза на Шампионската лига. Хаким Зиеш беше прецизен в 34-та минута. Атлети довърши мача с 10 души, откакто Стефан Савич беше изпъден в 82-та минута.

Мачът стартира по сходен метод, както и първата среща, откакто и двата отбора бяха много внимателни в дейностите си на терена. В 10-та минута Маркос Алонсо получи късмет да стреля от границата на наказателното поле, само че ударът му мина настрана от вратата на Ян Облак.

За гистите от своя страна Луис Суарес насочи неакуратен удар от не неприятна позиция в 30-та минута. Така се стигна и до 34-та минта, когато момчетата на Томас Тухел взеха задатък. След хубава композиция сред Тимо Вернер и Хаким Зиеш, мароканецът си създаде позиция за пукотевица и наказа Атлети за 1:0.

В началото на втората част домакините имаха късмет да решат всичко. В 48-та минута Тимо Вернер се оказа на голова позиция, само че ударът му в долния десен ъгъл беше майсторски избавен от Облак, който задържа нежните шансове на своя отбор.

Челси продължи да е надалеч по-активния тим и в 57-та минута Зиеш още веднъж тества рефлексите на Облак отдалеко, само че словенецът мазета. Пет минути по-късно и Тимо Вернер опропасти добър късмет за гол.

Отпадането на Атлетико въпреки всичко беше доказано в 82-та минута, откакто Стефан Савич беше изпъден с червен картон за безразсъден фаул в наказателното поле на Челси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР