Челси Граймс предположи, че в момента е в нова връзка“,

...
Челси Граймс предположи, че в момента е в нова връзка“,
Коментари Харесай

Челси Граймс дразни, че е във връзка - месеци след целувката на Кристин Макгинес

Челси Граймс допусна, че сега е в „ нова връзка “, до момента в който обсъждаше какво е да излизаш в очите на обществеността, което тя разказа като „ необичайно “ преживяване.

31-годишният създател на песни приказва за срещи, до момента в който беше посетител в епизод на подкаста на Boots Taboo Talk, който беше фокусиран върху „ излизането “. Челси и Дънкан Джеймс, 45, споделиха своите прекарвания с водещия Vogue Уилямс, 38. По време на новоиздадения епизод, Челси приказва за това, че е в очите на обществеността. Това включваше шерването на мислите й за хората, коментиращи персоналния й живот онлайн, което тя разказа като „ необичайно “ по време на диалога.

Vogue я попита: „ Имала си известни романи. Трудно ли е да се оправиш с това, да имаш всички тези неща в пресата? “ Chelcee сподели: " Да, мисля... знаете, че те са единствените, които познавате, в случай че би трябвало да бъда почтен. Имаше няколко. " Тя продължи: „ Това е работата, в която съм. Това е промишлеността, в която съм. Това е мястото, където ще срещам хора. Да, необичайно е. “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР