Челси е започнал преговори с Барселона относно трансфера на Пиер-Емерик

...
Челси е започнал преговори с Барселона относно трансфера на Пиер-Емерик
Коментари Харесай

Челси започна преговори за Обамеянг

Челси е почнал договаряния с Барселона по отношение на прехвърлянето на Пиер-Емерик Обамеянг, оповестява английската преса. Бившата звезда на Арсенал вкара 11 гола в 13 мача, откогато се причисли към каталунците през януари, само че евентуално ще отпадне от титулярния състав след прехвърлянето на Роберт Левандовски. Челси планираше да насочи оферта за габонския нападател по-рано тази седмица, защото желае да запълни празнотата си в офанзива след завръщането на Ромелу Лукаку чартърен в Интер.

Тимът на Барселона, който беше много деен на трансферния пазар това лято макар финансовите си затруднения, желае да продаде скъпоплатените си играчи, с цел да събере спомагателни средства. Мениджърът Шави желае да вземе Бернардо Силва от Манчестър Сити, само че евентуално ще би трябвало да продаде Обамеянг и Френки де Йонг, с цел да притегли полузащитника.

Старши треньорът на " сините " Томас Тухел има позитивни връзки с 33-годишния някогашен нападател на Борусия (Дортмунд) и би желал да добави потвърден голмайстор в редиците на Челси. Обамеянг към този момент съобщи, че не желае да напуща Барселона и се усеща добре в Испания. Челси приключи 2:2 с Тотнъм трагичното лондонско дерби на " Стамфорд Бридж " в неделя и заема седмо място във Висшата лига след втория кръг.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР