Челси е в напреднали преговори с Борусия Дортмунд за продажбата

...
Челси е в напреднали преговори с Борусия Дортмунд за продажбата
Коментари Харесай

Челси разкарва ненужен нападател

Челси е в напреднали договаряния с Борусия Дортмунд за продажбата на нападателя Армандо Броя в немския клуб, оповестява " Сън ".

Футболистът също гледа с положително око на прекосяването си във финалиста в Шампионската лига като се чака съглашението да е реалност напълно скоро.

Албанският нападател е чартърен във Фулъм от януари, само че записа единствено 3 участия от пейката и явно няма бъдеще при Сините.

Лондончани в началото желаеха 50 милиона паунда за него, само че няма никакъв късмет Борусия да заплати сходна сума, като най-вероятно парите ще бъдат на половина, само че отново договорката би била много добра за Челси.
 Челси с интерес към Ян Облак
Челси с интерес към Ян Облак

Лондончани са подготвени да платят 30 млн. евро за вратаря

Грандът от Дортмунд ще играе в Шампионската лига през новия сезон без значение дали ще завоюва шампионата през този, откакто Бундеслигата получи спомагателна квота, тъй че Броя ще може да се опитва и най-високото клубно равнище.

Очаква се той да е първият от многото играчи, които Челси ще продаде през това лято, откакто за последните 2 години клубът записва финансови загуби от над 200 милиона паунда.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР