Челси е отхвърлил първоначалната оферта на Арсенал за нападателя Кай

...
Челси е отхвърлил първоначалната оферта на Арсенал за нападателя Кай
Коментари Харесай

Челси отхвърли офертата на Арсенал за Хаверц

Челси е отхвърлил първичната оферта на Арсенал за нападателя Кай Хаверц, твърди The Telegraph. " Артилеристите " се стремят да надградят след положителни си минал сезон това лято, откакто приключиха на второ място, зад първенеца Манчестър Сити, само че си осигуриха завръщане в Шампионската лига за първи път от сезон 2016/2017, като мендижърът Микел Артета разбираемо желае да укрепи тима си.

Клубът от северен Лондон е свързван с трансфер на полузащитника Деклан Райс и към този момент получи " не " на предлагането си от 90 милиона паунда за звездата на Уест Хям, а също по този начин има интерес и съм Кай Хаверц от Челси.

Тази седмица се появиха информация, че немският национал е заинтригуван от това да смени ситуацията в Лондон, а The Telegraph оповестява, че Арсенал е направил първична оферта към своя градски противник.

Хаверц има още две години до края на сегашния си контракт на " Стамфорд Бридж " и изданието написа, че " сините " са подготвени да го продадат, изключително като се има поради, че германецът не е изразил предпочитание да подпише удължение на договора си.

Твърди се, че Челси прави оценка Хаверц на към 70 милиона паунда, само че отборът на Маурисио Почетино е отхвърлил първата оферта на Арсенал, която остава неразбираемо какъв брой е била.

24-годишният футболист означи 32 гола в 139 мача, откогато се причисли към Челси от Байер Леверкузен през 2020-а година, като най-запомнящият се беше победния подобен във финала на Шампионската лига против Манчестър Сити през 2021-а година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР