Челси е насочил поглед към новия голям френски талант Маламине

...
Челси е насочил поглед към новия голям френски талант Маламине
Коментари Харесай

Челси привлича новия Мбапе

Челси е насочил взор към новия огромен френски гений Маламине Ефекеле. Според " Екип " лондончани наблюдават деликатно развиването му и към този момент са подготвени с оферта.

Въпреки че е едвам на 15 години, Ефекеле към този момент е сравняван с Килиан Мбапе. И двамата са от Бонди, който се намира покрай Париж. И двамата са минали през националната академия Клерфонтен. Младокът избира Монако за първия си професионален тим, както и звездата на ПСЖ.

Екефеле е наблюдаван от редица европейски тимове, само че Челси е любимец за подписа му на този стадий. Тийнейджърът, който на 19 юли ще навърши 16 години, също е поласкан от интереса на англичаните. Той играе по лявото и дясното крило на нападението.

" Il a quelque chose de plus que les autres... "

Malamine Efekele future pépite du #football français? #DébatDoc pic.twitter.com/oFkPDjXmuN
— LCP (@LCP) November 7, 2019
Мениджърът на лондончани Франк Лампард даде късмет на редица млади гении през този сезон. Тами Ейбрахам, Мейсън Маунт и Били Гилмор получиха опция да играят във значими мачове.

До скоро клубът доминираше на пазари във връзка с млади гении и в един миг събра някои от най-талантливите млади играчи. Въпреки че това донесе финансови облаги на клуба, ходът като цяло не бе толкоз сполучлив. Играчи като Кевин Де Бройне, Мохамед Салах и Ромелу Лукаку не получаваха късмет за изява, " сините " се разделиха с тях и те станаха звезди в съперници на Челси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР