Челси е на финал за Карабао Къп след дузпи в

...
Челси е на финал за Карабао Къп след дузпи в
Коментари Харесай

Челси е на финал за Карабао Къп след дузпи в реванша

Челси е на край за Карабао Къп след дузпи в реванша
Отборът на Челси победи Тотнъм с 4:2 след дузпи на своя "Стамфорд Бридж" в реванша от лондонския полуфинален конфликт за Купата на лигата.

Сините стигат до разногласието за трофея за рекорден осми път в историята, като там ще се изправят против първенеца на Англия Манчестър Сити. Домакините поведоха с гол на Н'Голо Канте, след което удвоиха задатъка си посредством Еден Азар, само че Фернандо Йоренте понижи изоставането на "шпорите" и накара почитателите на своя отбор да мечтаят за край и първа купа от 11 години насам.

В последна сметка в постоянното време Челси" се наложи над Тотнъм с 2:1, само че след загубата с 0:1 в първия дуел на "Уембли", се стигна до осъществяване на наказателни удари. При тях за "шпорите" не съумяха да отбележат Ерик Дайър и Лукас Моура, до момента в който момчетата на Маурицио Сари бяха безгрешни - 4 от 4, и "сините" ликуваха. Новото попълнение на "Челси" - Гонсало Игуаин, изгледа цялата среща от трибуните. "Ел Пипита" бе показан публично четвърт час преди началото на мача. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР