Челси е готов да привлече защитника на Бохум Армел Белла-Котчап.

...
Челси е готов да привлече защитника на Бохум Армел Белла-Котчап.
Коментари Харесай

Челси в преговори за защитник от Втора Бундеслига

Челси е подготвен да притегли бранителя на Бохум Армел Белла-Котчап. Германският футболист, роден в Париж, играе първия си сезон в мъжкия състав на отбора и е оценен на към 6,5 милиона паунда.

Според “The Sun” лондончани към този момент са се свързали с представители на 18-годишния защитник за възможен трансфер през лятото. Наскоро Белла-Котчап подписа контракт с клуба си, който го обвързва до лятото на 2024 година Въпреки това от Бохум са подготвени да изслушат предложения и биха се разделили с младия си гений още през тази година. Отборът така и така е на крачка от изпадащите от Втора Бундеслига и ще се нуждае от средства.
 Интер следи обстановката на Маркос Алонсо
Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Барселона и Реал Мадрид също са показали интерес към играча и наблюдават обстановката към него.

През този сезон мениджърът на Челси Франк Лампард наложи някои младежи от академията на тима в първия си отбор и би било предстоящо да притегли нов млад гений през лятото.

Според редица източници “сините” са се насочили и към вратаря на турския Трабзонспор - Угурчан Чакир, като евентуален заместител на Кепа Арисабалага. Георги Чернев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР