Челси е готов да подновени преговорите с Мейсън Маунт за

...
Челси е готов да подновени преговорите с Мейсън Маунт за
Коментари Харесай

Челси прави последен опит да задържи желан от Ливърпул

Челси е подготвен да възобновени договарянията с Мейсън Маунт за нов контракт, откакто актуалният му подобен изтича след края на идващия сезон. Полузащитникът е свързван с други тимове от Висшата лига, измежду които Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Манчестър Сити. 24-годишният футболист се завърна в игра за лондончани в сряда, влизайки от аварийна пейка при провалянето с 0:2 от Реал Мадрид в първи ¼-финал от Шампионската лига, откакто беше отвън игра поради травма в таза.

Сега от Челси са подготвени да възобнови договарянията с Маунт в опит да убедят британския национал да обвърже бъдещето си с клуба от „ Стамфорд Бридж “. ESPN твърди, че това ще бъде последният опит на „ сините “ да задържат своя младеж.

Твърди се, че Маунт желае заплата от 250 000 паунда на седмица, колкото получава другата британска звезда в отбора - Рийс Джеймс, откакто той подписа нов шестгодишен контракт предишния септември. Въпреки това, Челси и Маунт към момента не са постигнали съглашение и клубът ще се опита да завоюва от него през лятото, в случай че той не преподпише контракта си.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР