Челси е готов да извади 60 млн. паунда за услугите

...
Челси е готов да извади 60 млн. паунда за услугите
Коментари Харесай

Челси вади колосална сума за футболист на Евертън

Челси е подготвен да извади 60 млн. паунда за услугите на офанзивния футболист на Евертън Антъни Гордън. Позицията на управлението на „ карамелите “ това лято бе, че играчът не е за обмен. Подготвената оферта от 60 млн. паунда е общата стойност на евентуална договорка за гения плюс бонусите.

По-рано този месец, мърсисайдци отклониха първичното предложение на „ сините “ от порядъка на 40-45 млн. паунда за нападателя. Разговорите сред двете страни не престават и лондонският клуб е податлив да усили офертата си. Нов контракт остава като вид за Гордън – актуалният му договор на „ Гудисън Парк “ изтича през юни 2025.

Мениджърът на Евертън Франк Лампард се нуждае от укрепване в офанзива преди края на трансферния прозорец и евентуален трансфер ще увеличи финансите на клуба за реализирането на бъдеща договорка. Тотнъм искаше младежкия национал на Англия до 21 година в договорка, включваща и Ричарлисон за общо 80 млн. паунда през лятото, само че не съумя. Нюкасъл също направи опит за привличането на младия футболист, само че не насочи публично предложение.

Гордън започва и в трите мача на Евертън от началото на акцията във Висшата лига, като игра в избрани моменти като подправена деветка в отсъствието на Доминик Калвърт-Люин, който продължава да се възвръща от контузия на коляното. Гордън има 52 мача в Премиършип, в които е отбелязал четири гола за „ карамелите “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР