Чели сме и сме гледали какви ли не любовни истории,

...
Чели сме и сме гледали какви ли не любовни истории,
Коментари Харесай

100 години живот, 79 години брак и заедно в смъртта

Чели сме и сме гледали какви ли не любовни истории, само че тази на 100-годишните Джун и Хюбърт Маликот напряко ни просълзи. 

Любовната история на 100-годишните Джун и Хюбърт Маликот приключва предходната седмица след съвсем осем десетилетия дружно.  Според техния наследник Сам, който е 76-годишен, двойката умира дружно.

Сам разказва пред Dayton Dailing News, че майка му се разболява тежко в деня след Деня на благодарността, затова и се постанова да бъде призната в приют в Охайо. А това да вижда по какъв начин жена му се утежнява пред очите му, е прекомерно тежко за брачна половинка ѝ Хюбърт, който скоро се " пречупва " и е признат в същия център.
 Валентина Василиева - дамата, която държи връх на Гинес за най-вече деца, които е родила
Може ли една жена да роди 69 деца

Оспорваният връх на Гинес

" Той в действителност се съобщи ", споделя синът им Сам. Двойката споеля една стая в хосписния център, където и двамата са в безсъзнание в продължение на пет дни.

Но към 21 часа на 30 ноември Хюбърт почива в съня си. И съгласно Сам повода за гибелта му е " разрушено сърце ". 20 часа по-късно, към 18 часа на 1 декември, жена му Джун също заспива своя безконечен сън. 

" Отидоха си дружно. Чувствам се печален, само че не би трябвало, тъй като те живяха дълъг, благополучен живот дружно и бяха отдадени на Бог и фамилията. "
 Кристина Озтюрк, многодетно семейство и дамата, която на 25 години към този момент има 22 деца
Рускинята, която на 25 години към този момент има 22 деца

Има ли предпочитание, има и способи

Двамата съпрузи, които израстват в Кентъки, се срещат за първи път през 1941 година на църковна работа и се женят една година по-късно, когато и двамата са на 20 година Правят го, до момента в който Хюбърт е вкъщи в отпуск от американския флот.

След войната те се откриват дружно в Хамилтън, Охайо, където Хюбърт намира работа в софтуерната компания за търговия на дребно Diebold Inc. През годините посрещат три деца, които даряват със седем внуци и 11 правнуци.
 Снимка 598713

Джун решава да се посвети на това да бъде добра майка и брачна половинка, нещо, в което Хюбърт споделя, че е " страхотна ".

През юни, след като съпрузите отпразнувават 79-ата си годишнина от сватбата, двойката се среща с Today Parents, с цел да показа някои секрети за дългогодишната си обич. Хюбърт споделя, че ключът към щастливия им брак е в никакъв случай да влизат в сериозен спор.
 Лора Маси-Пю, Стиви Маси, Рекордите на Гинес и обиколката им на Земята на колело-тандем
Да обиколиш Земята в тандем

Приключение като за Рекордите на Гинес

" Не сме минали през живота без проблеми, само че в никакъв случай не бихме правили нещо, с което да се нараним един различен, тъй като когато обичаш толкоз доста индивида отсреща, в никакъв случай не искаш той да страда ", споделя още той.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР