Челен удар между два леки автомобила на пътя Бургас -

...
Челен удар между два леки автомобила на пътя Бургас -
Коментари Харесай

Един загинал и трима ранени след катастрофата на пътя Бургас - Средец

Челен удар сред два леки автомобила на пътя Бургас - Средец. 44-годишен мъж почина, а трима, измежду които малко дете, са в болница след тежката злополука. Прокуратурата образува досъдебно произвеждане за причиняване на гибел по несъобразителност против водача, оживял в жестокия конфликт. Самият той е в сериозно положение в болница.

Тежкият случай става малко след 22:00 часа нощес по пътя Бургас - Средец, в региона на село Константиново. Автомобил, ръководен от 30-годишен водач, ненадейно навлиза в насрещното платно и се удря в друга кола.

От удара един от колите се е врязал в мантинелата и съвсем се е преобърнал по таван. Другият автомобил се е спрял в канавката.

На място умира 44-годишен мъж. Виновният за злополуката лидер, дружно с различен мъж и 5-годишно момиченце, са в сериозно положение в бургаската болница. Прокуратурата проверява аргументите за случая.

" Причините биха могли да бъдат разпръскване, т.е. отклонение на вниманието, заспиване, тъй като 22:20 часа е тъмната част на денонощието, както и не трябва да бъдат изключвани аргументи от техническо естество ", съобщи окръжният прокурор Георги Чинев.

Взета е кръвна проба за алкохол и опиати, само че резултатът към момента не е подготвен. Пътят, където е станал случаят, се намира до язовир Мандра - обичано място за риболовците, които споделят, че секторът е извънредно рисков.

След резултатите от назначените експертизи следва на 30-годишния водач да бъде повдигнато обвиняване за непредумишлено причиняване на гибел.

Репортер: Давид Сукнаров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР