Челен удар край Русе, двама са ранени, съобщиха от полицията.

...
Челен удар край Русе, двама са ранени, съобщиха от полицията.
Коментари Харесай

Челен сблъсък на пътя Русе-Силистра, двама души са ранени

Челен удар край Русе, двама са ранени, оповестиха от полицията.

На 20 януари към 17:50 ч. на път II-21 /Русе-Силистра/, в районна на километър 23+200, лек автомобил "Мерцедес " с русенска регистрация, ръководен от 37-годишна жена, при осъществяване на маневра изпреварване е навлязъл в пътна лента, предопределена за насрещно придвижване, в резултат на което е блъснал челно насрещно движещ се автомобил с марка "Сеат " със силистренска регистрация, с лидер на 59 година, след което от удара се е отклонил вдясно, блъскайки попътно движещ се състав от ППС влекач "Мерцедес " с пловдивска регистрация с прекачено полуремарке, ръководен от 43-годишен, а след това напуща пътя вляво, преобръщайки се.

При случая леко са потърпевши двама души.

Водачката е откарана от екип на ЦСМП в болница в Русе за обзор, където й е открита диагноза - травма на дясно рамо, а друга жена, пътувала на предната седалка в сеата е била прегледана на място от екипа на ЦСМП, отказала е да бъде отведена за спомагателен обзор в болница.

Произшествието е документирано от екип на пътна полиция по административен ред, а като причина се показва: нарушение разпоредбите за преимущество.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР