Челен сблъсък на два автомобила отне един живот и прати

...
Челен сблъсък на два автомобила отне един живот и прати
Коментари Харесай

Челен сблъсък на два автомобила отне един живот и прати шестима в болници

Челен конфликт на два автомобила лиши един живот и прати шестима в лечебни заведения
Една жена почина и 7 пострадаха при тежка злополука на Подбалканския път. Инцидентът стана покрай село Саранци, в посока Елин Пелин и прати шестима в лечебни заведения, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Сигнал за тежкия пътен случай е получен малко преди 16 часа, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. При преден конфликт сред два леки автомобила една жена е починала на място, а 7 души са потърпевши, от които 2 деца. Жертвата на тежкия случай е 65-годишна жена. Дошлите на място екипи на Спешна помощ единствено са открили гибелта.

Пострадалите са превозени в две столични лечебни заведения – УМБАЛ "Св. Анна" - София АД и „ Пирогов “. Причините за тежкия случай се обясняват.

Двама от потърпевшите - 59-годишен мъж и 39-годишна жена са признати в Следствен отдел към окръжна прокуратура на УМБАЛ "Св. Анна" - София АД. От здравното заведение оповестиха, че Мъжът(който е шофирал) е с пневмоторакс – скъсване на белия дроб. Жената с фрактура на подбедрица. И двамата са приети в болница.

Двете потърпевши деца са в положително положение, заяви началникът на детската травматология в УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ доктор Цоцомански. В болничното заведение са превозени една жена и един мъж с двете му деца. Едното дете е с фрактура на крак и му следва лекуване. Деца са сестрички на 7 и 10 години. Те към този момент са признати в детската травматология и ще останат там.

„ Пострадалата жена е минала през шокова зала с фрактура и ще бъде призната в болница. Мъжът е в повредено общо положение, само че е в схващане и има спомен за случилото се. Най-вероятно и той ще бъде приет в болница “, посочи доктор Цоцомански.

И четиримата пациенти са без заплаха за живота. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР