Челен сблъсък и много тежък междуличностен конфликт се очаква съвсем

...
Челен сблъсък и много тежък междуличностен конфликт се очаква съвсем
Коментари Харесай

Деси Банова и Мон Дьо се хващат за гушите

Челен конфликт и доста тежък междуличностен спор се чака напълно скоро в Нова малкия екран сред „ президентшата ” Деси Банова-Плевнелиева и светския публицист Мариян Станков – Мон Дьо. Бившата синоптичка се връща на работа след близо 3 години и половина в отпуск по майчинство и ще работи по нова графа в утринния уикенд блок „ Събуди се ”. Тя обаче ще е съвсем същата като на сътрудника й, който от години прави най-хубавите изявленията със звезди в малкия екран.
Деси Банова сякаш щеше да се връща на работа през септември предходната година, само че целият есенен тв сезон мина без нея. Ето обаче, че президентшата въпреки всичко ще изгрее в Нова телевизия, въпреки и след спиране, траяло близо три години и половина. За всеки, който най-малко малко е осведомен с родните закони, е ясно, че толкоз дълъг отпуск по майчинство няма даже и у нас, където се радваме на най-дългото майчинство в цяла Европа. Дори у нас максимумът, който една жена може да прекара у дома, без да напуща работа, е три години, като през третата е в неплатен отпуск. После може да си вземе по един месец спомагателен отпуска за всяка година от майчинството, само че както и да се счита, времето, което Деси изкара у дома, е прекалено много, писа Уикенд.

Госпожа Плевнелиева май е прекратила трудовия си контракт в малкия екран и е предходна на хонорар там, шушукат работещите в Нова. Тя към този момент публично е изключена от листата с водещите. Името й попада в рубрика „ създатели ”, което може да се преглежда като знак, че фактически е станала външен помощник, на който се заплаща не твърда заплата, а хонорар за всеки излъчен материал. По-интересно е обаче какво ще работи Деси. От малкия екран оповестиха, че към този момент няма да демонстрира прогнозата за времето, а ще прави изявленията с „ известните персони в друга светлина, разказвайки техните човешки истории ”. Това на процедура е същото, което прави и сътрудника й Мариян Станков-Мон Дьо. Той от години създава жанра „ портретно изявление ”, в което показва човешките истории на известни персони. Защо е било нужно да се отделят пари и за възнаграждения на Деси Банова, която да прави същото, единствено че за първи път в живота си, не е ясно.

Със сигурност обаче Мон Дьо не е удовлетворен, че му измъкват рубриката под носа, пък въпреки и под друго име, откакто години наред я налагал като своя персонална марка в ефира на Нова. Не стига, че ще вършат един и същи вид изявленията, ами с Банова ще се изявяват и в едно и също предаване – „ Събуди се ”. Ясно е, че единият е непотребен, само че кой от двамата? Мон Дьо прави най-хубавите изявленията от този вид в Нова. Деси пък е известно лице със здрави връзки и няма по какъв начин да изхвърли. Говори се, че към този момент двамата се гледали на кръв и водели нещо като „ студена война ” – без открит огън между тях, само че с непрестанно нагнетяване на напрежението.

Деси Банова роди наследник на мъжа си Росен Плевнелиев на 1 октомври 2018 година, а излезе в отпуск по майчинство много по-рано. Тя спря да води прогнозата за времето, когато се залюби с някогашния президент. Преди да роди, правеше графа за сполучливите българи в утринния блок „ Здравей, България ”, която бе нарекла „ Истории на триумфа ”. Новият й план се споделя „ Тук и в този момент ”, а като първи посетител бившето момиче на времето предложения Илиана Раева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР