Чек от 50 хил. лева получи победителят в тазгодишната лотария

...
Чек от 50 хил. лева получи победителят в тазгодишната лотария
Коментари Харесай

Касова бележка за 55 ст. донесе 50 хил. лв. в лотарията на данъчните

Чек от 50 хиляди лв. получи спечелилият в тазгодишната лотария на Национална агенция за приходите с касови бонове. Росен Бъчваров, шеф на дирекция " Комуникации и протокол " в организацията връчи чек на 39-годишната Наделина Колева в Стара Загора, заяви Българска телеграфна агенция.

Победителката взе участие за повторно в
лотарията, през тази година - с 6043 касови бона. Печелившият касов бон е от 0.55 лева, получила го е от кафене в Казанлък.

Наделина Колева е омъжена и има 16-годишна щерка. Завършила е магистратура по банков мениджмънт във Варна, работи в частна компания като дистрибутор. " Това е първата облага в живота ми и желая със фамилията ми да я влагаме в нещо свястно ", сподели победителката.

Лотарията на Национална агенция за приходите, която се организира за трета поредна година, е събрала над 1 милиарда касови бона. Само през тази година в конкуренцията са взели участие жители с 22 млн. касови бона на обща стойност над 4 милиарда лв., уточни Росен Бъчваров. По думите му касовите бонове не са единствено данъчни документи, само че носят и потребителски права.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР