Чехия надви Полша с 3:1 на старта на европейските квалификации

...
Чехия надви Полша с 3:1 на старта на европейските квалификации
Коментари Харесай

Чехия надви категорично финалист от Мондиал 2022 на старта на квалификациите в група “Е”

Чехия надделя Полша с 3:1 на старта на европейските квалификации в група “Е ”.

Чехите започнаха взривоопасно мача и в третата минута към този момент водеха с 2:0. Първо единствено няколко секунди след първия съдийски сигнал Ладислав Крейчи II дълго осъществяване на странично мятане и да заби неспасяем удар удар с глава около Войчех Шчесни отблизо разстояние.

Поляците не се бяха с ъвзели от протичащото се и получиха втори гол. Томаш Чванчара получи ужасно подаване и за него не остана друга опция с изключение на да преодолее Шчесни и да даде доста постоянна преднина на тима си за негативно време.

След това домакините понижиха темпото и задъжаха преднината си от два гола, с която се прибраха на почивката. През втората част тя закупи типичен резултат след гола на Ян Кухта.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
В 87-ата минута Полша върна един гол, когато Дамян Шимански показва самообладание в наказателното поле, стреляйки от придвижване в долния десен ъгъл, само че неговите съотборници нямаха сили за повече и си потеглиха от Прага с наведени глави.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР