Чеченският лидер Рамзан Кадиров наистина е тежко болен, а неговата

...
Чеченският лидер Рамзан Кадиров наистина е тежко болен, а неговата
Коментари Харесай

Кадиров и Делимханов действително са ранени и болни, според Ахмед Закаев

Чеченският водач Рамзан Кадиров в действителност е тежко болен, а неговата " дясна ръка " Адам Делимханов е бил ранен по време на обстрела.

Това сподели ръководителят на държавното управление на Чеченската република Ичкерия (в изгнание) Ахмед Закаев в ефира на УНИАН. Според него видеото с Кадиров е оповестено, с цел да се покаже на обществото, че е жив.

" Той е доста болен, беше в доста неприятно положение през цялото това време. И от това, което видяхме, мисля, че единствено удостоверява тази версия и информацията, която получихме от разнообразни източници. Наистина се надяваме, че ще доживее да види трибунала и че той и неговите съучастници ще бъдат осъдени за всички зверства, които са направили ", сподели Закаев.

По думите му Делимханов е потърпевш при удар на една от колоните, имал е проблем с краката, по тази причина седи по време на видеото.
 Делимханов удостовери, че не е ранен и атакува украинците
Делимханов удостовери, че не е ранен и атакува украинците

След спекулациите за командира на чеченските сили

" Да, колоната, в която се движеха, в действителност беше обстрелвана. Над 6-10 души от това отделение бяха изведени от строя. Но Делимханов беше по-сериозно ранен. Сега очевидно се е измъкнал ", добави началникът на държавното управление на Чеченската република Ичкерия.

Наскоро мрежата неведнъж писа, че " дясната ръка " Кадиров е била съществено ранена по време на обстрела.

От дълго време се носят клюки за заболяването на Кадиров, оповестява се, че той може да има проблеми с бъбреците . Мрежата писа, че той е приет в болница в тежко положение.

На 2 юли Кадиров разгласява видео, на което вечеря с Делимханов. Той съобщи, че го е свалил поради " клюкари и приказки ".
 Подоляк за Кадиров: Напълно неинформиран човек
Подоляк за Кадиров: Напълно неинформиран човек

След случая с командира Адам Делимханов

Кадиров и Делимханов отхвърлиха за обстрела и раняването. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР