Чеченският лидер Рамзан Кадиров, който се смята, че е и

...
Чеченският лидер Рамзан Кадиров, който се смята, че е и
Коментари Харесай

Кадиров показа как тренират синовете му за фронта

Чеченският водач Рамзан Кадиров, който се счита, че е и един от най-богатите хора в Русия, разпространи в обществените мрежи видео, което демонстрира по какъв начин той самичък образова децата си да употребяват оръжие.

Имената им са Ахмат, Ели и Адам, надлежно на 16, 15 и 14 години, а във видеото те са заети с военно образование, с цел да се научат да употребяват разнообразни оръжия, съобщи RaiNews, цитира Дарик.

" Дойде моментът да се покажат в същинска борба ", съобщи чеченският водач Рамзан Кадиров, съдружник на президента Владимир Путин.

Той показа в обществените мрежи видео на своите синове младежи, облечени в камуфлажни облекла и държащи съветски оръжия.

Те са с тъмни очила, с оръжия, закачени на кръста, и стрелят с ракетни установки и картечници.

Тренировките на действителен полигон са показани след изказването на Кадиров, че изпраща трима от синовете си да се бият в Украйна, където прикани за потребление на нуклеарни оръжия.

" Скоро те ще отидат на фронтовата линия и ще бъдат в най-трудните региони на линията на прикосновение ", изясни Кадиров.

Чеченският водач публично има 14 сина, само че слуховете са, че има доста повече.

Самият Кадиров в действителност има действителен военен опит, само че против Русия.

По време на Първата чеченска война (1994 ÷ 1996) дружно татко си Ахмад Кадиров е в редиците на сепаратистите в Чечения и води война против федералните въоръжени сили на Русия. Участва във военни интервенции против федералните сили.

След Първата чеченска война от 1996 година е асистент и персонален охранител на татко си Ахмад-Хаджи Кадиров, който е мюфтия на Ичкерия, до момента в който водачът на сепаратисткото и антируско придвижване в Чечения не афишира „ джихад “ на Русия.

По време на Втората чеченска война (1999 ÷ 2000) минава на страната на федералното държавно управление.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР