Чеченският лидер Рамзан Кадиров, който и преди е твърдял, че

...
Чеченският лидер Рамзан Кадиров, който и преди е твърдял, че
Коментари Харесай

Кадиров се похвали как непълнолетните му синове стрелят с гранатомет в Украйна

Чеченският водач Рамзан Кадиров, който и преди е твърдял, че е изпратил малолетните си синове да водят война в Украйна, разгласява видеоклип, в който твърди, че децата му са взели участие в бойни дейности на украинска територия.

Синовете на Кадиров - Адам, Ели и Ахмат - са на 14, 15 и 16 години. Чеченският водач, който интензивно взе участие в съветското навлизане в Украйна (като освен това не е в Украйна), твърди, че децата му са " посетили линията на прикосновение ", където сега се водят " яростни боеве ".

" Ахмат, Ели и Адам се промъкнаха покрай вражеските позиции и осигуриха огнево прикритие на настъпващите бойци ", написа Кадиров в канала си в Telegram.

" Те се възползваха и от опцията да призоват чеченски говорещите шайтани от другата страна да се явят на фронта и да потвърдят в борбата своята обвързаност към европейските полезности. От няколко дни Ахмат, Ели и Адам, като част от делегация от Чеченската република, интензивно търсят членове на ичкерийските батальони ", написа Кадиров, имайки поради чеченците, които водят война на страната на Украйна.

В оповестеното видео се чува пукотевица, а младежите стрелят с гранатомет по посока на стрелбата. Те са направили изстрели и с други оръжия.

Конвенцията на Организация на обединените нации за правата на детето, която Русия е утвърдила, задължава страните да подхващат всички вероятни ограничения, с цел да подсигуряват, че лицата под 15-годишна възраст не вземат участие директно в бойни дейности.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР