Чеченските специални сили са окупирали голяма военна база в Украйна,

...
Чеченските специални сили са окупирали голяма военна база в Украйна,
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров обяви награда за главите на украинските националисти

Чеченските специфични сили са окупирали огромна военна база в Украйна , победен е батальон от националисти, а над 2 500 бандеровци са избягали. С това се е похвалил чеченският президент Рамзан Кадиров в профила си в Telegram .

Агенция Новости популяризира и информация за оповестена от него премия от 500 000 $ за главите на командирите на украинските националисти . В оповестената премия не се показват имена.

" Чеченските специфични сили под управлението на командира Хусеин Межидов не престават да надграждат триумфите си в настъплението против бандеровците. При първата поява на нашите бойци нацистите нападат с цели полкове, в случай че имат време, несъмнено. Хюсеин споделя, че цялостен батальон националисти е бил разрушен и над 2500 от тях са избягали без никаква опозиция. Нашите бойци превзеха най-голямата военна база в Украйна ", отбелязва Рамзан Кадиров.
 BBC слуша диалози сред чеченци, подготвящи се за влизане в Украйна
BBC слуша диалози сред чеченци, подготвящи се за влизане в Украйна

Вчера Рамзан Кадиров посъветва Зеленски да изиска опрощение

Той дава и доклад какво е намерено в складовете на военната база - голямо количество оръжия, муниции и боеприпаси и модерна бронирана техника - по-специално седем танка, 12 бронетранспортьора и артилерийски установки.

В първите дни на нахлуването на съветски войски в Украйна с изявленията си Рамзан Кадиров не признаваше за готовност на чеченски бойци, а едвам на 1 март разгласи, че двама чеченци са починали в Украйна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР