Чеченецът, Тошо Куката и Емили, гавра с момче. Снимка: Milen

...
Чеченецът, Тошо Куката и Емили, гавра с момче. Снимка: Milen
Коментари Харесай

Прокуратурата се самосезира заради брутална гавра с болно момче от наши инфлуенсъри

Чеченецът, Тошо Куката и Емили, подигравка с момче. Снимка: Milen Gotti, Facebook

Районна прокуратура-Пловдив се самосезира във връзка оповестен видеоклип в общественото пространство и образува досъдебно произвеждане за осъществени хулигански дейности непосредствено момче със специфични просветителни потребности. Според излъчения видеоклип това се е случило на обществено място в търговски обект в Пловдив , а фрагментите са били публикувани в обществените мрежи.

Милен Готи разгласява в своя Facebook профил по какъв начин „ интернет звездите “ и инфлуенсъри Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката са качили видео в обществените мрежи, в което се подиграват на юноша със специфични потребности . Милен е получил сигнала от учителка на въпросното момче, той написа:

„ С мен се свърза жена, която е някогашна учителка на момчето, което е в ролята на куче… Всъщност става въпрос за подигравка с момче със специфични потребности… Това в днешно време забавлява както тях, по този начин и вас, че и вашите деца… Очаквам в границите на днешния ден да получа телефонните номера на родителите на момчето без значение, че е пълновръстен.. и ще действаме дружно. “

На оповестеното видео се вижда по какъв начин Емили води момче на каишка , което лази и лае като че ли е куче. Тя го кара да сяда, подвиква му „ дай лапа “ и му подмята чаша , която той да донесе.

Скоро след видения клип Милен Готи се е свързал и с майката на момчето. По думите му се оказва, че младежът е бил заплашван, с цел да взе участие .

„ Тъй като е бил заплашван, с цел да взе участие във видеото, се надявам органите и институциите да си влязат в роля и да си свършат работата. Семейството има още едно дете, което е болно от диабет, и родителите не могат да си разрешат юрист “ , показва Милен.

По последна информация е бил открит правист, който да се заеме със случая, и се чака да бъде оповестена сметка, на която искащите да могат да оказват помощ на фамилията .

Наблюдаващият прокурор е дал инструкции за осъществяване на разпит със сниманите във видеоклипа лица , за определяне на тяхната идентичност и тази на момчето, както и дали във връзка с него е била прилагана насила.

Изясняват се аргументите за осъществяване на действието . Срокът за привършване на следствието е двумесечен.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР