Че закриването на Спеца или институционалната война персонално срещу Гешев

...
Че закриването на Спеца или институционалната война персонално срещу Гешев
Коментари Харесай

КапиталНО

" Че закриването на Спеца или " институционалната война " персонално против Гешев са довели до взрив на престъпността, е чисто и просто подправена вест. Със същия триумф може да стартира да приказва и че със закриването на Спеца е почнало световното стопляне и се е нараснал международният апетит. "
Бившият прокурор Андрей Янкулов в профила си във фейсбук
" Властта е краткотрайна, даже и най-дълго управлявалият има власт до време. Последствията от глупавите управнически решения обаче са трайни и мъчно заличими. "
Служебният министър председател Гълъб Донев пред публицисти в Министерския съвет
" Няма метод кодът на машините за гласоподаване и резултатите да бъдат манипулирани. Ако можехме да го манипулираме, дали щяхме да сме втора политическа мощ. И дали политическата партия на министъра на електронното държавно управление ( " Демократична България " - бел. авт.), един от най-хубавите програмисти в света, щеше да е шеста политическа мощ. "
Председателят на парламентарната група на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров пред Българска национална телевизия
" Вече не знам с кого от ГЕРБ да приказвам. Борисов се появява по тв приемника и споделя, че би трябвало да се търси разговор за Изборния кодекс. Десислава Атанасова се появява в Народното събрание и декларира, че няма да има взаимни отстъпки. Няма никакъв развой на структурирани договаряния ".
Реклама Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов пред " Нова телевизия "
" Главата на Ватикана естествено няма да може да отговори на този въпрос. Той просто е станал жертва на пропагандата и настървението на задграничните медии. "
Чеченският президент Рамзан Кадиров, представен от Франс прес Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР