Че за човешкия дух няма граници сме се убеждавали много

...
Че за човешкия дух няма граници сме се убеждавали много
Коментари Харесай

Простреляна с 4 куршума бизнесдама изкачи 5-хиляден връх

Че за човешкия дух няма граници сме се убеждавали доста пъти. Поредното доказателство за това пристигна от родна бизнесдама, която изкачи връх Арарат в Армения, който е с височина 5165 метра. Става дума за Ваня Червенкова, която се похвали със фотоси в Инстаграм от следващото предизвикателство, с което се оправи. Тя е на 55 години, само че все пак съумя да покори сериозната височина.



Нещо повече – Червенкова може да бъде наречена здравно знамение, защото през 2003-а против нея бе осъществено нападение на рибния пазар във Варна. Тогава в тялото и главата й са изстреляни четири патрона, и то пред очите на щерка й. Извършителят е незнаен и досега. Червенкова минава през дълго лекуване и съумява да се възвърне. По-късно разказва претърпяното в книгата си „ Кодово име: Живот “.
Сега тя се любува на света като си търси непрекъснато нови завършения. Преди време се ориентира към бизнеса с пчелни кошери, а по-късно подкара аероплан. Катеренето също е сериозна пристрастеност, на която непрекъснато се отдава. Червенкова съумя да изкачи няколко съществени върхове, в това число някои от колосите в Азия.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР