Че втори сезон на Просто ей така ще има, вече

...
Че втори сезон на Просто ей така ще има, вече
Коментари Харесай

Ким Катрал секси на снимка по бански

Че втори сезон на " Просто ей по този начин " ще има, към този момент е публично доказано. И все по този начин продължава да се приказва, че Ким Катрал може би ще се появи в него. Въпреки че актрисата, която изигра паметната роля в хитовия сериал " Сексът и гладът ", удостовери, че сериалът ще продължи без Саманта, към момента нищо не е изрично.

Наскоро в изявление един от главните продуценти на сериала - Майкъл Патрик Кинг, подсказа, че може и да има трагичен поврат на събитията. Пред Variety той призна, че Саманта (героинята на Катрал) ще бъде включена в сезона. Как тъкмо обаче, към момента не е ясно. 

И до момента в който почитателите стават все по-объркани от спорните версии, Ким Катрал реши да изненада последователите си в обществените мрежи с провокативна фотография по бански.

65-годишната актриса показа в своя Instagram профил кадър, на който театралничи в дома си, носеща цялостен бански костюм с шоколадово кафяв цвят, привличащ погледа със своето надълбоко V-образно деколте.

" Тук няма нищо за гледане! Продължете нататък... ", гласи посланието към поста ѝ, само че сякаш никой от почитателите ѝ във виртуалното пространство не е склонен с нейните думи. 

Много от почитателите ѝ показаха възхищението си за метода, по който наподобява, като означиха, че със зашеметителната си визия Ким Картал няма да има никакъв проблем да се превъплъти още веднъж в провокативната нюйоркчанка Саманта.

" При това ще го направи с лекост ", категрични са почитателите на Ким Катрал, които нямат самообладание въпреки всичко да видят Саманта поне във втората част на " Просто ей по този начин ".[**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР