Че във Венеция е пълно със забележителности, едва ли някой

...
Че във Венеция е пълно със забележителности, едва ли някой
Коментари Харесай

Кого ще черпи с вечеря кметът на Венеция

Че във Венеция е цялостно със забележителности, надали някой има по какъв начин да оспори. Миналата седмица обаче туристите в града са се натъкнали на една много по-особена атракция, която надали въобще са предполагали, че ще видят.
 Венеция, входната такса за туристите в града и каква е повода за условието
Венеция има ново изискване за туристите

Ето и кое е то

Става дума за двама сърфисти, които са се осмелили да профучат по оживения Канал Гранде във Венеция с едни малко по-специални дъски. За разлика от естествените бордове за сърф, основани да се плъзгат по водата, приключенците са яхнали усъвършенстваните си версии с прикрепени хидрокрила - устройства, които са им помогнали да се повдигат над водата.

И макар че възбрана за карането на сърф и кану по Канал Гранде във Венеция има, те не са се спрели пред нея и са решили да подреден малко шоу в историческия център на града. То обаче въобще не се е харесало нито на туристите, нито пък на кмета Луиджи Бруняро.

Ecco due imbecilli prepotenti che si fanno beffa della Città… chiedo a tutti di aiutarci a individuarli per punirli anche se le nostre armi sono davvero spuntate… servono urgentemente più poteri ai Sindaci in tema di sicurezza pubblica!
A chi li individua offro una cena!
— Luigi Brugnaro (@LuigiBrugnaro)
Цялата общност схваща за случката откакто свидетел пуска сниманото си видео онлайн. Вълната на отвращение обаче е всеобща, а кметът - много сърдит. По негови думи двамата извършители са се подиграли с града и заслужават да бъдат осъдени. А пък с цел да бъдат хванати, на всеки, който ги забележи, е предложил безвъзмездна вечеря.
 Карнавалът във Венеция и завръщането му след двегодишно неявяване поради пандемията
Карнавалът във Венеция се завърна

Можем да го посетим до 1 март

За благополучие, случката се е развила наред. Екстремните сърфисти са били разпознати, хванати и санкционирани, само че дали кметът в действителност ще почерпи някого с вечеря, не се знае, написа BBC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР