Че вървим към 3-ти предсрочни избори стана ясно още с

...
Че вървим към 3-ти предсрочни избори стана ясно още с
Коментари Харесай

Цветан Василев: Ще има голям отлив от партията на Слави Трифонов на следващите избори

" Че вървим към 3-ти предварителни избори стана ясно още с метода, по който партията на Слави Трифонов анонсира своите държавни управления 1 и 2, както и с отношението и неналичието на каквато и да било съдружна просвета, показана от тази партия. Това, че ГЕРБ може да победи на идващите предварителни парламентарни избори обаче не значи, че ГЕРБ ще се върне във властта. За мен ГЕРБ е жертван е на политическа изолираност, а Бойко Борисов е минало ", това заявя банкерът Цветан Василев в изявление по Skype от Сърбия за.

С него беседваме за настоящата политическа конюнктура в страната, законът „ Магнитски “, има ли риск за банковата ни система, делото КТБ и още куп значими тематики. Вижте какво още сподели той:

" Аз не мисля, че Кирил Петков и Асен Василев ще имат време да образуват нов политически план до идващите изключителни избори, което не значи, че няма да опитат в това време.

Служебното държавно управление на България никога не се оправя по-лошо от постоянното държавно управление на Борисов. Мантрата, че без Борисов не може да има работещо държавно управление беше опровергана.

Аз считам, че от партията на Слави Трифонов ще има огромен отлив, не бих желал да се наемам с съответни числови измерения, тъй като това не би било съществено, само че считам, че те първо няма да бъдат първа политическа мощ и втори ще имат резултат под 20%. Затова считам, че има място за нов политически план в центъра с блестящо изразени водачи, такива каквито се стартират сега като Кирил Петков и Асен Василев.

Говори се и за изключително близки връзки сред Слави Трифонов и Сотир Цацаров, от тази група беше и необятно дискутирания Петър Илиев, дори дискутиран за евентуален претендент за министър председател, тъй че нищо инцидентно няма в това.

Публична загадка е, че Светлозар Лазаров е бил много чест посетител в офисите на малкия екран на Слави Трифонов и че посредством него са редени не дребна част от листите на Има Такъв Народ.

След удара по Пеевски, който си беше айсбергът, тяхното грозно лице, задкулисието сега не е в офанзива, а е в отбранителна позиция. "

Цялото изявление с Цветан Василев можете да видите на 31.08.2021 година от 20:00 часа в уеб страницата и Фейсбук страницата на.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР