Че в Англия се плащат луди пари на звездите, е

...
Че в Англия се плащат луди пари на звездите, е
Коментари Харесай

Играч без мач в Премиършип си позволи имение за милиони

Че в Англия се заплащат луди пари на звездите, е ясно от дълго време. Но очевидно и надълбоко замразените запаси във водещите клубове си живеят добре живота. Това си проличава от последната покупка на Тосин Адарабиойо.

Това име не ви приказва съвсем нищо? Напълно обикновено, тъй като играчът на Манчестър Сити към момента не е направил формален дебют във Висшата лига. Но все пак си разреши да закупи имение на стойност 2.25 млн. паунда в най-баровския регион на Англия единствено с парите от заплати при "гражданите ".

20-годишният младок, който даже още не се бръсне, получава по 25 хиляди паунда на седмица от клуба. Той е част от първия състав от 2016 година и към този момент е събрал задоволително пари, с цел да е комшия с някои от най-известните имена на Острова. А има единствено седем мач, най-вече като запаса в Шампионската лига и Купата на Лигата.

Въпреки това, Тосин Адарабиойо ще се шири в имение с шест спални и пет бани. Освен това има домакински киносалон, фитнес и двор, в който може да се побере цяло голф-игрище. Триетажното имение е обзаведено по финален вик на модата, което е оскъпило още повече покупката на 20-годишния малчуган.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР