, че то е травмирано от случилото се. Те искат

...
, че то е травмирано от случилото се. Те искат
Коментари Харесай

Проговори майката на разкъсаното от куче малко дете в Пловдивско

, че то е травмирано от случилото се. Те желаят правдивост поради случилото се.

„ Искам това куче да е мъртво и тези да си получат следствията, а не да се чудим дали нашето дете ще се оправи ли, тъй като сме говорили с психолози, а те да си стоят на село и да си поливат доматите умерено, а кучето им да си играе на двора”, показа майката на детето Таня Стоянова, представена от Глас бг.

Според тях това не е първият случай на ухапан човек от селото.

„ Завчера ми звънях други хора отново от село и стартират да ми изясняват по какъв начин тези хора обикалят по хората, които са нахапани, с цел да не свидетелстват и изясняват на хората, че нищо не е станало.”, сподели бащата на 6-годишното дете Иван Стоянов.

Детето е ранено, откакто беше нахапано свиреп от куче. Това се е случило в двора на вилата им. Кучето е станало нападателно след опит на детето да си играе с него.

То влиза в двора на семейство Стоянови, до момента в който те беседват с неговата господарка. По-голямото от двете деца на Иван и Таня се приближава до него и тогава става най-лошото.

„ Клекна пред кучето и искаше да го погали и нещо да му каже и кучето го заръфа за лицето два пъти. Разкрещях се, кучето го пусна за миг. Собственичката на кучето подвигна детето от земята и кучето продължи да го гони и да го хапе за краката.”, показа още бащата.

Детето е претърпяло 3-часова интервенция и е лежало 5 дни в болница. Храни се единствено със сламка.

„ Три лъча има на челото, където е разкъсан. Цялото лице висеше, беше цъфнало, обезобразено”, споделя още майката на детето.

Полицията е разпитала притежателите на кучето. В здравната експертиза е записано, че телесната щета е лека. Районната прокуратура се е заела със случая.



Собственичката на кучето отхвърли коментар. По наша информация те са напуснали селото след случая и са преместили кучето в друго обитаемо място.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР