Че Stranger Things е абсолютен хит едва ли може да

...
Че Stranger Things е абсолютен хит едва ли може да
Коментари Харесай

Metallica - отново на върха като през 80-те

Че Stranger Things е безспорен шлагер надали може да се спори. Наскоро Netflix оповестиха, че е най-гледаната им англоезична продукция, която непосредствено отвя всякаква конкуренция. Покрай триумфа на сериала парчето (което е част от саундтрака) от 80-те " Running Up That Hill (A Deal with God) " на Кейт Буш също направи пробив, само че в музикалните ранглисти. То счупи цели три върха и се трансформира в едно от най-слушаните.
 Running Up That Hill, Кeйт Буш, Stranger Things, Netflix и по какъв начин песента от 80-те счупи цели три върха и се трансформира в шлагер на 2022 година
Абсолютният музикален шлагер на годината

Коя е песента, която счупи цели три върха

Сега обаче друга ария прави завръщането си, още веднъж от 80-те и още веднъж с помощта на Stranger Things. А точно - " Master of Puppets " на Metallicа.

Траш метъл шлагерът е включен във финалния епизод на четвъртия сезон на сериала и към този момент може да се похвали, че се изкачва в класациите.

Намира се под номер 12 в Топ 50 в Съединени американски щати на Spotify и на 26-а позиция в международния им Топ 50, написа People.

И както и се предполагаше, реакцията от страна на Metallicа не закъснява. В пост в Instagram групата споделя, че е впечатлена от метода, по който основателите на сериала са отредили специфична роля на музиката и ужасно са се развълнували от концепцията " Master of Puppets " също да бъде част от саундтрака.
 Metallica, Джеймс Хетфийлд, Кастор Хетфийлд, групата Bastardane и наследената пристрастеност към музиката
Какъвто бащата, подобен и синът

Кастор Хетфийлд по стъпките на фронтменa на Metallica

" Невероятна чест е ", пишат те в описанието към видеото, което качват. А на фрагментите в него виждаме точно сцената от финалния епизод от четвъртия сезон на Stranger Things - един от най-напрегнатите моменти, въздействащ даже още повече точно с помощта на траш метъл шлагера " Master of Puppets ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР