Че са щастливи за майка си и единствено ѝ пожелават

...
Че са щастливи за майка си и единствено ѝ пожелават
Коментари Харесай

Лоша майка ли е Бритни Спиърс

Че са щастливи за майка си и само ѝ пожелават ужасно бъдеще със брачна половинка ѝ Сам, двамата сина на Бритни Спиърс се пробваха да убедят всички, на които им направи усещане отсъствието им на сватбата.
 Кевин Федерлайн, Бритни Спиърс и за какво не е взел отношение към попечителството на певицата
Бившият брачен партньор на Бритни Спиърс си призна

Защо не е оказал помощ в най-трудния за нея миг

А то нямаше по какъв начин да не остане неусетно. Но едвам ден преди щастливия мотив на Бритни Спиърс и Сам Асгари момчетата споделиха, че няма да отидат на събитието. Каква е повода за това решение, Джейдън Джеймс (15 г.), по-малкият от децата, изяснява в последното си изявление за Daily Mail.

Най-напред прецизираме, че решението да не участват на сватбата, той и Шон Престън (16 г.), по-големият му брат, са взели дружно.
 Снимка 586343

" По това време просто не беше подобаващ миг да отидем. Но не споделям, че не съм благополучен за нея ", споделя Джейдън. Той добавя, че се радва и за майка си, и за новия ѝ брачен партньор, само че защото тя не е поканила цялото си семейство на специфичния ден, просто е нямало по какъв начин обстановката да завърши добре.

Да си признаем, разбираме позицията на Джейдън, защото както знаем, Бритни Спиърс към момента е в обтегнати връзки с родителите си, както и с брат си и сестра си. По тази тематика момчето също описа в изявлението си какво мисли.

Според него бащата на Бритни, Джейми Спиърс, не е неприятен човек и не заслужава неприятно отношение, защото преди години в действителност е желал просто да остави щерка си да преследва фантазията си да стане звезда. Но признава, че въпреки това попечителството е траяло прекомерно дълго, а Лин Спиърс, майката на Бритни, не се е намесила в точния момент в цялата обстановка.

А че Бритни е била или пък в този момент е неприятна майка, Джейдън не споделя нито един път в изявлението. И проличава, че Бритни я е грижа за момчетата ѝ, защото съвсем незабавно след излизането на изявлението тя разгласява пост в Instagram профила си, в който показва безкрайната си любов към тях и вярата един ден да се срещнат лице в лице и да изгладят проблемите.
 Бритни Спиърс, Instagram, Twitter и по какъв начин певицата изтри акаунта си в обществената мрежа
Мистерия към Бритни Спиърс

Никой не очакваше това от нея

Въпреки това обаче не не помни да спомене, че попечителството на татко ѝ ѝ е оставило трайна диря и е повлияло и на ролята ѝ на майка. Накрая Бритни декларира твърдо, че в случай че синовете ѝ не могат да одобряват травматичните прекарвания, през които е трябвало самата тя да премине поради родителите си, следователно, за жалост да - провалила се е като майка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР