Че разни Instagram инфлуенсъри си обработват снимките, е ясно. Със

...
Че разни Instagram инфлуенсъри си обработват снимките, е ясно. Със
Коментари Харесай

Photoshop гаф: Спипаха Блейк Лайвли, че си обработва снимките за Instagram! Издаде я мъжът ѝ

Че всякакви Instagram инфлуенсъри си обработват фотосите, е ясно. Със сигурност и множеството от нас имат приложения за редакция на фрагментите и сигурно я и употребяват, преди да качат фотография онлайн. Но Блейк Лайвли мина на едно последващо равнище с последната си фотография в Instagram. Става въпрос за фотографията по-долу, като първо ви я демонстрираме от профила на Рая Рейнолдс, нейният брачен партньор.

Виж още: В навечерието на Хелоуин: Филмови заглавия, с които празничното въодушевление е гарантирано 

Кадърът запечатва първото гласоподаване в президентски избори на артиста. А гласоподава за първи път, защото по рождение е канадец. На фотографията, видно, Блейк е боса. Съпругът ѝ благодари, че му е помогнала в процеса. Но малко по-късно същата фотография (или съвсем същата) се появи в профила на Блейк Лайвли. Ето я и нея: 

Виж още: Хелоуин кралицата: всички знаят коя е дамата зад тези костюми, само че ще я познаете ли вие?

Ако не забелязвате разликата, незабавно ви споделяме - на първата фотография актрисата е без обувки, а на втората към този момент е обута. Тя не е крила, че обувките ѝ се добавени, даже в противен случай - пошегува се, като тагна известни дизайнери на обувки и ги попита дали наемат дизайнери. Рисунките се " придвижиха " в story-тата на актрисата, която се пошегува, че готви портфолио. 

Виж още: Джон Леджънд с първа изява след аборта на Криси Тейгън: Посвети ѝ прочувствена ария

Блейк Лайвли постоянно влиза в медийното простраство със занимателните си Instagram изявления. Последно това се случи при започване на месеца, когато разгласява " ученическа " фотография, като почитателите ѝ небрежно разпознаха актьорите от паметния сериал " Клюкарката ", който я изстреля на върха. 

Виж още: Бившата на Орландо Блум поздрави мащехата на сина си - Кейти Пери

Преди това пък тя и брачният партньор ѝ подариха 1 млн. $ за битка с последствията от рецесията с ковид. Сумата беше поделена сред хранителни банки в Съединени американски щати и Канада. Актьорското семейство постоянно приканва за съблюдаване на ограниченията, носене на маски и като цяло подлага на критика дейностите на управляващите по отношение на пандемията. 

Изображение: Getty Images
https://www.instagram.com/blakelively/
https://www.instagram.com/vancityreynolds/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР