Че Петя Буюклиева е надарена с глас, това никой не

...
Че Петя Буюклиева е надарена с глас, това никой не
Коментари Харесай

Петя Буюклиева е върхът на злобата и лицемерието в "Черешката на тортата"! (зрителите ще я линчуват)

Че Петя Буюклиева е талантлива с глас, това никой не отхвърля. Но и че нравът й е меко казано смотан, също е реалност и това очевидно се ускорява с годините. Зрителите и преди са скачали против нея, когато е взела участие в риалити формати, само че в този момент, в " Черешката на тортата ", напряко се канят да я " линчуват ".

64-годишната певица се демонстрира в отвратителна светлина. Злобата, дребнавостта и лицемерието й идват в повечко на всички. Най-светъл образец за всичките тези " качества " беше вечерята на Удо. Бившият баскетболист Людмил Хаджисотиров беше безусловно изяден от Петето и то за най-дребни неща.

Буюклиева го заяде, че домашният самун, който е направил, не е нищо изключително, тъй като към този момент има домашни пекарни, които вършат всичко сами. После назова и салатата му " гозба с грозде ". А, когато научи, че тъща му е приготвила десерта по рецептата на тирамисуто на София Лорен, хептен скъса синджира.

" Така ли?! Значи аз да си късам з@дника от готвене, а на другите да им идва наготово ", писна певицата. След което пък се заяде и с Анджелика като я упрекна, че преиграва на масата.

Върхът на всичко обаче бе моментът, в който тя даде по-ниска оценка на Удо, а на потегляне взе да го целува и да му се мазни...

" Ей, тая лелка не се трае! Бива зло, бива фалш, но нейното е патология. Пете, пий си хаповете и не се показвай на екран, че си отврат! ", размазаха я фенове.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР