Че някои риалити предавания се случват по твърд сценарий, не

...
Че някои риалити предавания се случват по твърд сценарий, не
Коментари Харесай

Скандалът расте: Изгонената от "Ергенът" Кристина с истината за Евгени и ново признание

Че някои риалити излъчвания се случват по корав сюжет, не е нова интрига. Но за това все по-открито приказва Кристина, която е измежду последните дами, тръгнали си без време от " Ергенът ". 

В своя Instagram миската продължава да споделя на сторита известия, които получава от разочаравони фенове. От време на време и разяснява някои неща. Така да вземем за пример тя съобщи: " Аз съм победител, тъй като си потеглих ". 

Виж още: Романтиката продължава! Мария Бакалова и Валери - неразделни, отново демонстрираха връзката си

Кристина нееднозначно загатна и че подаръкът, който е направила на Евгени при влизане във формата, е концепция и дело на продукцията. Ако сте не запомнили, миската, която е и правист по обучение, подари на Евгени съглашение, изпипано в юридически жанр. Е, очевидно това не е била същинската концепция на Криси.

Тя прикани Евгени да разкрие какво тъкмо се е случило на срещата им, както и какво е същинското му мнение за няколкото им часа дружно. Защото тя имала контракт, забраняващ ѝ в продължение на 1 година да разяснява. 

От споделеното на стори обаче се вижда, че някои гледни точки на своите почитатели, Криси несъмнено споделя. Така да вземем за пример нейна фенка е забелязала, че в мненията на Евгени пред камера, когато той е бил на яхтата, се е изказвал ласкаво за миската. Когато коментарът е бил изработен от имението, пианистът към този момент подлага на критика дамата. 

Виж още: В Тайланд е горещо! Мирела от " Игри на волята " не помни за облеклата, чувствала се свободна 

Въпреки това обаче Криси съобщи, че не се сърди на Евгени - евентуално, тъй като счита, че и той е жертва на същия сюжет, на какъвто е и тя. 

В първото си телевизионно изявление пък хубавицата удостовери нещо, което се написа от много време - че е във връзка. Тя разкри, че е щастлива с мъжа до себе си и е удовлетворена от живота си все още.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР