Че Никол Шерцингер си пада по българското за никого не

...
Че Никол Шерцингер си пада по българското за никого не
Коментари Харесай

Никол Шерцингер пак избра българското

Че Никол Шерцингер си пада по българското за никого не е загадка. Връзката й с родния тенисист Григор Димитров е към този момент от няколко години, тя няколко пъти е посещавала България и очевидно таи единствено положителни усеща към всичко българско и родно.

Това Никол затвърди и преди дни с следващата си визия, с която изненада почитателите на свое присъединяване. Певицата се снима в гримьорната по време на подготовката за излизане на сцената, а под фрагмента заваляха одобрителни мнения за бялата й рокля .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от NEVENA Couture Official (@nevenacouture) на Фев 5, 2019 в 5:43 PST

Часове откакто Шерцингер качи фотографията, тя бе републикувана в Instagram профила на Nevena Couture - световноизвестната марка на българската дизайнерка Невена Николова . Именно тя е основала тоалета, с който Никол за следващ път завоюва утвърждението ни.
 Никол Шерцингер, езерото Осиач, Австрия и едно пътешестване
Къде разпуска Никол Шерцингер

Една австрийска разходка

Невена стана известна у нас най-много с тоалетите, които сътвори за Първата дама Десислава Радева. Дизайнерката от години работи в Лондон и може да се похвали с доста известни клиенти, заложили на нейните модели. Е, в този момент към този момент и Никол е измежду тях.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР