Че нещо ще се случва около Къро, стана ясно още

...
Че нещо ще се случва около Къро, стана ясно още
Коментари Харесай

Прокуратурата обвини Къро като поръчител на убийството на Любо Полицая

Че нещо ще се случва към Къро, стана ясно още предходната седмица, когато прокуратурата пусна записи на негови диалози с най-различни хора

Софийска градска прокуратура (СГП) притегли към наказателна отговорност Красимир Каменов, по прочут като Къро, за закононарушение по член 116, алинея 1, т.е. за ликвидиране, а точно за това, че е подбудил Кристиян Илиев  – причинител, и Боян Табаков  – помощник, да гръмнат Любомир Иванов – някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи.

На 25.03.2022 година към 9,20 ч. в гр. София Любо Полицая бил прострелян два пъти с огнестрелно оръжие, с което била породена гибелта му.

От прокуратурата напомнят, че на 14.04.2022 година като обвинен бе притеглен Кристиян Илиев за това, че е прострелял Любомир Иванов.



Че нещо ще се случва към Къро, стана ясно още предходната седмица, когато прокуратурата пусна записи на негови диалози с най-различни хора. В дома на негови доближени пък били открити описи на магистрати, които трябвало да бъдат уволнени. 

Самият Къро от години не е в България. Предполага се, че е в Южна Африка. Сега той ще бъде разгласен за търсене. Вероятно ще бъде пуснат за дирене и с алена бюлетина от Интерпол. 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР