Че на кой друг да разчитаме за секси провокации, ако

...
Че на кой друг да разчитаме за секси провокации, ако
Коментари Харесай

Ким Кардашиян - по-разголена от всякога

Че на кой различен да разчитаме за секси провокации, в случай че не на Ким Кардашиян? Досега редица пъти ни е демонстрирала извивките на тялото си. Но в никакъв случай до момента тъкмо по този метод.
 Хилъри Клинтън, Ким Кардашиян, пробата с правни въпроси и загубата на някогашната първа дама
Когато Хилъри Клинтън загуби от Ким Кардашиян

Кой е по-по-най

Какво имаме поради ли? Веднага споделяме. Новите фотоси на Ким по бански.

В Instagram профила си тя е качила фотосесия, която наподобява като че ли измислена и направена небрежно, само че пък съгласно нас се е получила от малко малко ефектно. На фотосите Ким театралничи край пътя, измежду дръвчета, за тематичната си визия в сребристо.

Най-привличащо погледите, несъмнено, е самата тя, облечена в следващия си провокационен тоалет. Всъщност, тоалет е много мощно казано - то си е единствено цялостен бански. Но не, въобще не покрива тялото ѝ колкото може да си чака, а тъкмо противоположното - демонстрира го колкото се може повече. Дори толкоз, че гърдите на Ким като че ли са на ръба да се изплъзнат изпод.

Банският е толкоз изрязан, че разкрива сносно и друга атрактивна част от тялото ѝ, а точно краката. Крака като небостъргачи - толкоз дълги и приковаващи погледите. Даже умерено можеше и да е без обувките на висок ток с връзки. Нищо че идеално се връзват със сребристата гама. А огледалните слънчеви очила даже не бихме подложили на коментар, тъй като нещо друго блестящо и сребристо притегля вниманието ни. Колата, пред която Ким театралничи.
 Пийт Дейвидсън, раздялата с Ким Кардашиян и лечението, на която се е подложил поради Кание Уест
Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън след раздялата

Защо комикът се е подложил на терапия

Това е миниван Maybach - и то не чий да е, а на самата Ким. Освен че си проличава, че е специфичен автомобил, той ѝ е и безценен (и в дословен, и в метафоричен смисъл), защото е юридически по поръчка за цели 400 000 $, написа Elle.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР