, че канят Мария Габриел, Бойко Борисов и преговорния екип

...
, че канят Мария Габриел, Бойко Борисов и преговорния екип
Коментари Харесай

ГЕРБ с контрапокана за преговори към ПП-ДБ. Ето кога

, че канят Мария Габриел, Бойко Борисов и преговорния екип за договаряния в петък.

 

" Основната тематика на договарянията от наша позиция са промените в регулаторите, в правосъдната система, във всичките тези неща, за които до момента говорехме, които демонстрират дали имаме една обща визия за България или не ", сподели пред публицисти в Народното събрание Кирил Петков, представен от Българска телеграфна агенция.

" С цел провеждането на градивен и ефективен разговор, предлагаме договарянията да стартират по плана на " Споразумение за взаимно ръководство в границите на мандата на 49-ото Народно заседание сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ и " Механизъм за взимане на решения “, с които разполагате, както и състав и конструкция на Министерски съвет ", прецизират от ГЕРБ.

 

Те показват, че главните правила и цели на ръководство са заложени, както в техните работни планове, по този начин и в меморандума на ПП-ДБ. „ Считаме, че едвам откакто и в случай че реализираме единодушие по съглашението и механизма на ръководство, можем да продължим взаимно по изработването на законодателната и управническа стратегии “, се споделя в известието на ГЕРБ. 

 

Те оферират договарянията да стартират на 9 март 2024 година, в 10:00 ч. в зала 232 на Народното събрание и чакат удостоверение от ПП-ДБ в границите на днешния ден. 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР