Че интелектуалката Елена е готова на много неща и много

...
Че интелектуалката Елена е готова на много неща и много
Коментари Харесай

Упадъчно: Ето докъде е стигнала Елена, за да си гарантира вниманието на Евгени Генчев! (ШОК РАЗКРИТИЯ от кухнята)

Че интелектуалката Елена е подготвена на доста неща и доста жертви, с цел да завоюва сърцето на Евгени Генчев, сме забелязали от дълго време. Мацката нееднократно съобщи това непосредствено и сподели, че на война, а и в любовта, има зелена светлина за всичко. Някои неща обаче е по-добре да останат табу, изключително когато сякаш пледираш за почтена конкуренция и когато искаш да впечатлиш не селски бек, а културно момче...

За подобен най-малко минава пианистът в " Ергенът ", само че източници от самата кухня на формата задействаха адска бомба. Тя е обвързвана с Елена, срещата й с Генчо, диамантите, които получи и мистериозната рана на крайници й, с която сама се похвали.

Е, оказа се, че диамантите и раната са много тясно свързани като бижуто й е подарък от Евгени за прекарването, което тя му осигурила зад скалите и несъмнено, зад погледа на обективите.

Както всички и сами видяхме, Елена най-спокойно си влезе в морето топлес и то на първото си излизане с Генчев. Няма капка позор, няма нищо... целеустремено се появи пред него по този начин, а и след това не спираше да си отърква г@лите моцарели в тялото му.

" Това е, което сте видели феновете. Другото нямаше по какъв начин да го видите, тъй като ще ни спрат от ефир. А и като се видя накъде вървят двамата, самият екип реши да си " почине " за към половин час и да ги остави да се " начешат ", разясняват източниците.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР