Че Дарина Йотова е доста палава се знае от време

...
Че Дарина Йотова е доста палава се знае от време
Коментари Харесай

Мръсната тайна на Дара май ще съсипе годежа й с Ервин?

Че Дарина Йотова е много палава се знае от време оно

Надарената изпълнителка, която се вихри като жури в песенното шоу „ България търси гений “, евентуално може да не мине под венчило с сегашния си избраник Ервин Иванов. С голям пръстен с елмаз лекаря от турски генезис предложи брак на лудетината в чужбина. Оттогава Дара не е на себе си от наслада и се хвали, че скоро ще бъде с бяла рокля.

Само че мечтаната женитба може да остане единствено и само в главата на певицата. Защото мръсна загадка от далечното й минало изплува неотдавна. От фотография, която се популяризира в мрежата се вижда, че Дарина е била гадже на брата на убитата криптокралица Ружа Игнатова-Константин.

За намаханият юноша се шушука, че ще бъде един от участниците в новия сезон на къщата на Големия брат. На въпросното провокативно фото се вижда, че Константин е облечен стилно в сив костюм, а до него Дара го е прегърнала, нежно обвила ръка към врата му и го гледа влюбено.

На фотографията варненката е на към 17-18 години и  по всичко наподобява, че двамата са имали буйна връзка.

Но поради фотографията Ервин избеснял, доверяват източници. Преди той беше благоприятен и за внучката на огромния Тодор  Колев, актрисата Теодора Кулева, само че скапаха годежа поради неговата ревнивост. След този потрес евентуално същата орис чака и връзката му с ексцентричната Дара, подозират в мрежата.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Дара Дарина Йотова-Дара Ервин Иванов Дара и Ервин Константин Ружа Игнатова брат
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР